Danmark: första dagen.

Nu anser jag mitt sommaruppehåll vara över och är alldeles jätteivrig att få berätta om min och min familjs resa till Danmark.

Så, dag ett.

Vi började i en del av Köpenhamn som heter Hellerup. Där har min farbror och hans fru en lägenhet. Vi träffade farbrodern min och en gammal vän till mina föräldrar. Hon bor i Australien och var i Köpenhamn på besök tillsammans med sin man.
Vi hade bokat bord på båtklubbsrestaurangen och promenade ner till den lilla, lilla hamnen.Vägen dit var full av stora vita villor.


Och det fanns en slags labyrint-trädgård mitt i alltihop.Restaurangen var inte så stor men väldigt mysig och drevs av seglarklubben. Söta danskar som pratade fintfintfint serverade maten och en oförglömlig efterrätt.


Hamnen.
Sen var första eftermiddagen i Danmark över och vi begav oss till vårt hotell som låg centralt i Köpenhamn. Vi togs emot av den gulligaste receptionisten som pratade väldigt dansk engelska och tilldelade oss ett rum med stora fönster som jag avslutade kvällen med att sitta i och betrakta folk som gick utanför på gatan.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0