Du är ånga.

Om det var någon som inte förstod nedanstående inlägg så vill jag bara förtydliga att jag Kalle målade världens finaste fisk på min underarm och lärde mig spela Wonderwall på gitarr i fredagsnatt hemma hos Annéa.


När alla andra åker till Dalarna...

...sitter tre barn uppe hela natten tillsammans och målar på varandras armar.


(Fast egentligen var det bara Kalle som målade.)

You're gonna find someone new

Igårkväll stod jag på min skolas öppna hus från klockan 17.00 till 19.00 och välkomnade alla 94or som eventuellt vill börja där. Jag fick en jättefin guide-skylt som jag snodde med mig hem för att spara.

Ska iväg nu och jag ber om ursäkt för dålig uppdatering.
Plåster på såren:

Du ryggar tillbaks när min hand just ska röra vid din

Tänker inte skriva någonting idag, men jag känner mig otroligt, otroligt, otroligt effektiv som har suttit och pluggat historia hela eftermiddagen.
Det piggas upp och belönas av och med Kent.

En Lars-dag

Idag är det en Winnerbäck-dag. Lyssnade i och för sig lite på Kent påväg till och från skolan, men det är ändå en Winnerbäckdag. Jag känner det i hela kroppen.
Och jag har ingenting att säga så därför:

Lars Winnerbäck - Timglas


Lars Winnerbäck - Hjärter dams sista sång


Lars Winnerbäck - Du gamla, fria nord


Lars Winnerbäck - Elegi(Måste sätta igång med historian. Tror det blir lite lättare nu.)

Jag älskar kvällar som bara är bra


Lördagen

Man blir väldigt glad när man sitter en tidig lördagkväll iförd mysbyxor och en skön-men-inte-alls-snygg-tröja, och ens bästa vänner ringer för att försöka övertala en att komma till en fest för att de saknar en.

Jag var helt och hållet inställd på att sitta och plugga historia och stå upp för att jag inte har ett liv när detta inträffade. Efter lite övertalning gav jag med mig och det var nog det bästa jag har gjort på länge.

Sjukt rolig kväll. Tack hörrni.

(Har sett filmen Angus, thongs and perfect snogging. Stark rekommendation. Skratt-mag-ont-rolig och fina pojkar.)

Together we cry

Jag älskar lördagar som går åt till att göra precis väldigt få ansträngande saker. Det jobbigaste som har hänt idag är att jag var tvungen att koncentrera mig då jag skulle lösa ett par mattetal och nu när jag står och försöker fixa till min systers frisyr.
Igår fixade man med löshår och idag klipper man det. Jag tror att jag bestämt har fått veta vad jag inte ska lägga min utbildning på. Frisör, nej tack.


Don't you

Jag hatar att jag är så dum att jag först skriver ett inlägg och sen går in på en annan hemsida i det fönstret utan att varken ha publicerat inlägget eller sparat det.

Därför tänker jag demonstrativt sätta mig i soffan och plugga matte och dränka mig i självförakt en liten stund.


Mystisk bil update

Den mystiska bilen har åkt fram och tillbaka på gatan flera gånger. Verkar dock vara borta nu.

Damn.

Mystisk bil åkt

Den mystiska bilen åkte nyss. Vet ej vad den gjorde här, eller hur det stod till med föraren/passagerarna.
Irriterande.

Grannarna springer kors och tvärs över gatan. Alla ska samtala med varandra om vad som händer.

Måste erkänna att jag finner detta ganska underhållande. Tänk vad en bil kan ställa till med i ett lugnt litet villa-område som vårt.
Ja, jag säger då det...

(Men otroligt frustrerande att inte veta vad den skumma bilen gjorde här)

Edit:
Den skumma bilen har inte åkt. Bara kört längre bort på gatan. Enligt min detektiv-lekande pappa är bilens ägare finsk, och så vitt jag vet bor det ingen finne i området. Ojojoj säger jag bara. Spänningen stiger igen. Känner mystiken vibrera i luften.

Mystisk mörk bil upptäckt

Det händer underliga saker här vid det rosa (halvt vit/beigea) huset. Det står en mystisk bil parkerad ute på gatan. Fönstrena igenimmade. Sitter folk inuti, eventuellt berusade - märkte vi då en av dem gick ut och rörde sig konstigt.
Bilen mörk - bara det är mystiskt.
Stod inte där tidigare ikväll.

Wow. Det är såna här saker som förvandlar tråkiga torsdagskvällar i Bromma till rena rama Beck-filmer.

To be continued.

Isn't it obvious?

Jag jublar inte över att det är fredag imorgon.

Såhär ser min helg ut;
Fredag: Skola från 8.00-14.55 - raka vägen hem. Sätta sig vid köksbordet och lassa upp böckerna. Jag ska plugga matte, spanska och italienska.
Lördag: Gå upp i hyfsad tid. Sätta sig vid köksbordet igen, den här gången med historiaboken. Plugga, plugga, plugga, plugga, plugga. Hela dagen och hela kvällen.
Söndag: Äntligen fri från pluggeriet. Väljer att ta ledigt och istället åka in till Södermalm och fira att min lillkusin fyller nio år.

Wunderbart.


The Saltwater Room

Sitter återigen med det där jäklarns SO-arbetet. Jag är så förvånad över att det tar så lång tid och är dödstrist på samma gång. Var tvungen att sumpa min långa sovmorgon idag för att ha en chans att hinna bli klar med det till imorgon.
Men nu ska jag bannemig skriva klart det.

Lyssna på den här låten förresten:


Don't make me wait, honey

Nu är jag tillbaka! Efter en alldeles för lång paus, men det kan vi ignorera. För tillfället finner ni mig hemma, iförd mina skönaste myskläder. Sitter och skriver på mitt SO-arbete som ska vara inlämnat i övermorgon och som jag började på igår.
Jag känner att den där studietekniken som jag började bygga upp här för någon vecka sen försvann helt och hållet. Vad hände egentligen?

a) Skolans lärare löpte amok och fick för sig att eleverna var övermänskliga aliens som klarar av vad som helst.
b) Jamie satt och läste bloggar och tittade på smyckesbutiker online istället för att plugga.
c) Studieteknik slutade existera.

Men nu har jag åtminstone gjort ett försök att ta mig i kragen och sätta igång med pluggeriet. Har lärt mig alla engelskaglosor och det tycker i alla fall jag är en liten bit på vägen.
Men nu ska jag leta sönder internet efter fakta om kommunen!

Och på det ska ni få den låt som har spelats mest i min iPod de senaste dygnen.
(soundtrack till en av mina favoritfilmer, Disturbia)


Klar för avfärd

Har packat klart nu, tror jag i alla fall. Man glömmer ju alltid något, men jag hoppas att jag har fått med mig det viktigaste. Kom på att jag glömde kvar mina örhängen på festen i torsdags, till exempel. Men sånt kan man leva med.

Ska "upp" om si sådär två timmar igen. Borde passa på att sova lite, men jag befarar att det är en fysisk omöjlighet för mig att kliva upp då, så det är nästan bättre att vara vaken tills det är dags att åka.

Det kommer nog bli lite tunt med blogguppdatering om jag inte hittar något fint litet internetcafé där borta, för jag tar inte med laptopen. Vet inte riktigt hur det funkar med internet utomlands plus att pappa förmodligen skulle få utbrott på mig om jag satt vid datorn medan vi var borta. Dessutom blir det nog skönt att släppa allting bakom sig och vara ledig på riktigt.

Men jag får jobba mer på min aktivitet på bloggen när jag kommer tillbaka. Målet är ju att hamna på "mest aktiva"-listan.

Så jag säger bara:
Hejdå Sverige, vi syns om en vecka!

Packning

Håller på och packar ner lite saker inför Kanarieöarna. Det går segt kanske för att jag hatar att packa. Det är nästan värre än att packa upp. Men bara nästan.

Bilder hämtade från Apollo
Puerto de Mogán - det är hit jag ska åka
Bilder på Puerto de MogánBilder på Puerto de MogánBilder på Puerto de MogánBilder på Puerto de Mogán

RSS 2.0