Jag flyttar

Som rubriken säger så flyttar jag nu till nästa bloggadress.


Hästhöst

Jag och min storasyster möttes upp idag och bjöd varandra på kaffe och glass och sen tog vi bussen ut till Lovön där vi spatserade runt på småvägar med kameran i högsta beredskap. Vi dog lite över alla fina hästar och så pratade vi och pratade vi och pratade vi och det var himla, himla fint.

Suckar

Vissa dagar börjar tungt utan att man vet riktigt varför. Ibland måste man helt enkelt bara tvinga sig själv att öppna ögonen och vifta på tårna i fem minuter innan man klarar av att kliva upp ur sängen. Ofta följs de tunga morgnarna av en lite vemodig känsla i magtrakten och sen så blir man liksom inte kvitt den under hela dagen. Istället går man runt med en knut djupt inom sig, mår lite illa och låtsas slutligen inte om att den inte finns där.

Idag var en sån dag. Lite grann.
Lite jobbig.
Lite tung.
Det krävs bara några mörka tankar direkt när man vaknar och sen är dagen förstörd.


Jag hoppas på nåt bättre imorgon.

Jag börjar se det så klart för hjärtat pumpar utav nitroglycerin

Och så har vi bokat biljetter till Oskar Linnros spelning den 27 november i år. Ännu en höstdag att se fram emot.


Fredagsord

Morgonsol.
Filosofilektion.
Fredagssamling.
Tillbaka-till-då-man-var-elva-år-sleepover-med-mina-fina-vänner.
Säkert!

Kindpuss

Nu är klockan över midnatt och dagen har blivit en ny. Jag är klar med filosofi-skrivandet och tänkte bara tala om att jag sitter och lyssnar på Melissa Horn och har tagit mig igenom typ nästan hela hennes spotify-sida under pluggeritiden.
Hade tänkt gå och sova och ville helst hitta nån fin bild att avsluta onsdagen / påbörja torsdagen med men jag är alldeles för trött och orkar faktiskt inte.

100 x förlåt.
Jag ger er bilder sen.

Finfinabloggar skrivs från hjärtat

Och när man läser vissa bloggar eller inlägg så får man så himla ont i magen (och då och då gör hjärtat lite ont också) och därför sitter jag och lyssnar på den här låten om och om igen just nu.Jag är hellre blind än ser mitt liv utan digJag vet inte vad det är eller vad det blev

Jag blinkar och håller sömnen borta med tunga andetag. Går från anteckningsblock till anteckningsblock och ögonen landar ibland mest för omväxlings skull på dataskärmen och facebooks blåvita sida. Dricker smultronte ur blårandig kopp och forma ord med mjuka bläckpennedrag samtidigt som jag observerar hur folk går från singel till pojkvän, till flickvän till inget och tillbaka till singel igen.

Världen är så himla konstig.

Nu har det börjat bli sånt där fint ljus runtomkring oss igen


(hämtat från We<3It)

WKD

I helgen har jag bakat bullar, sett på världensbästatvserie, varit uppe hela natten, pratat hemligheter, pratat strunt, pratat fina saker, sovit för lite, skrattat högt åt dumma saker, varit glad, träffat släkt, ätit två sorters mjuka kakor, fått en puss av ett litet barn, ätit finfin middag med min syster och hennes pojkvän, druckit kaffe, spelat Cluedo, pratat för länge i telefon och slutligen hittat hem igen.


And if you want me to be real deep I hook you up with some poetry

Igår var planen att jag skulle träffa min älskade storasyster och se på film hemma hos henne och hennes pojkvän. Men på något sätt lyckades jag lova bort mig till några vänner som skulle gå och se Hoffmaestro på Gröna Lund och jag tänkte att jag kanske kunde gå därifrån men så plötsligt ändrades allting. Klockan blev mycket och syster gick på bio och jag kunde inte röra mig där jag stod bland typ halva Stockholm. Så det var bara att snällt stå kvar och lyssna.
Men det gjorde absolut ingenting för det var så otroligt himla bra att jag inte ville gå därifrån i alla fall och åh det var underbar stämning och asfint och aaaaaaah.
en av de bästa låtarna:

I

Måste bara förtydliga hur bra låten i föregående inlägg faktiskt är och lägger därför upp texten.


Det här vet du inte om
Men jag väntar på dig
Någon gång måste du bli själv
Och jag väntar på dig
Jag vidar tiden och det kommer ta tid
Jag har inte sagt något än
Men jag väntar, väntar

Du är inte så fin
Men det är nåt med dig
Som att komma hem
Första gången ja, du sa hej
Det är så logisk alla fattar utom du
Du har inte en aning
Att jag tänker på dig precis just nu

Någon gång måste du bli själv
Någon gång måste du bli själv

Hon har ett falskt leende
Jag har sett det
Hur har du undgått det alla de här åren
Och jag har sett dina pupiller växer
När du är med mig
Du vet inte om det än
Det kommer att bli du och jag
Tillslut


Någon gång måste du bli själv
Någon gång måste du bli själv
Någon gång måste du bli själv(någon gång måste du bli själv, Säkert)

Någon gång måste du bli själv


Jag vill inte sova

Jag måste gå upp klockan 6.00 imorgon och det är alldeles, alldeles för tidigt och tidigare än jag har behövt vakna på länge. Jag gillar inte de här morgontimmarna på tisdagar. Blä.
Tröstar mig med typ världens finaste så länge och väntar lite med att sova i alla fall.


.


Bara så ni vet

Jag tycker att nya spotify (som inte alls är särskilt nytt egentligen) är så himla fint. När man går in på någons profil och ser alla listor så blir man så glad av att det är så färgglatt på albumbilderna som syns i den lilla rutan. Och jag älskar att man kan gå in på vänners profiler och kolla deras listor och allt. Det är världens bästa.

Jag trodde jag var frisk

Var helt övertygad om att sjukligheten-whatever-it-was hade gett upp och lämnat min kropp, men, så vaknar jag upp idag med jordklotets hesaste hals och stick i näsan. Inte kul.
Jag har i varje fall ingen feber så det kan ju kanske ses som någonting positivt. Får se om det eventuellt blir till att möta upp kusin för ett möjligt Gröna Lund-besök och True Blood säsong3-tittande...

Kan inte bestämma om detta är en bra eller dålig dag så jag låtsas som ingenting

Ikväll langas Supersugen på 6an och eftersom jag har varit en superduktig flicka pluggade både latin och italienska direkt när jag kom hem så har jag inga fler åtaganden idag och kan lägga mig i lugn och ro i soffan och ta det väldigt lugnt.
Idag har det inte hänt lika många bra saker som dåliga saker men jag känner mig genomlycklig och asdeppig om vartannat och kan inte riktigt bestämma mig. Men imorgon är det fredag, jag tröstar mig med det tills jag har kommit fram till något.

Lite dans bara

Sitter och kollar på finalen av So you think you can dance och jag ryser i hela kroppen och fleraflera gånger har jag fått lite ont i magen bara för att det är så fint. I finalprogrammen visar de alla domarnas favoritdanser från hela säsongen och då visades det här numret och jag har försökt få tag på ett klipp på youtube som går att lägga upp på bloggen men nånting förhindrar det. Dumt, men därför länkar jag jag istället och på riktigt... Bara se det.


Den där Elsa är allt bra hon.

Jag älskar att jag och min andra hjärna Elsa kan sitta och berömma varandra för så pass små saker som att göra spanskaläxan i tid och planera att gå ut och motionera.


Finaste Oskar

<3


RSS 2.0